Cautare

2468 de rezultate pentru "papa francisc interviu in ziarul times" (4.56 secunde)
Grupul american media News Corporation, condus de Rupert Murdoch, a inregistrat o pierdere anuala de 3,4 miliarde de dolari, avertizand ca urmatoarele luni vor fi si mai dificile, in pofida semnelor pozitive de pe piata de publicitate, transmite AFP.
Ziarul Financiar informeaza: ... a aprobat saptamana trecuta achizitia companiei Skype de către gigantul software Microsoft, eliminand astfel ultima bariera semnificativa din calea unei tranzactii de 8,5 miliarde de dolari, scrie Financial Times.
Ziarul Financiar informeaza :
Desi nu a incalcat prevederile legale referitoare la spam-uri (prin aceea ca scrisorile nu au fost trimise concomitent catre toti destinatarii, ci individual), in continutul scrisorii - care se voia un soi de news-letter cu titlurile publicate pe hartie si in editia electronica a ziarului - apare titlul unui material preluat aproape integral din „Replica” de Constanta, fara nici un acord prealabil, fara mentionarea sursei si semnat de un stirist al publicatiei in cauza.
1930), a facut parte din echipajul zborului spatial Apollo 14, lansat pe data de 31 ianuarie 1971 si care, pe 5 februarie, a aterizat pe suprafata lunara, in zona platoului Fra Mauro, unde a petrecut aproximativ 33 de ore.
Afirmatiile ii apartin omului de afaceri Sorin Ovidiu Vantu (foto), si vin in contextul in care saptamana trecuta presedintele Basescu s-a lansat intr-un nou atac la adresa trusturilor de presa, transmite Cotidianul.
Victor Ponta interviu pentru The Guardian Premierul Victor Ponta afirma, intr-un interviu acordat ziarului britanic The Guardian, ca este dispus "sa coabiteze" cu presedintele Traian Basescu daca acesta va respecta rolul pe care i-l confera Constitutia, apreciind ca, dupa 20 de ani de "timp pierdut", criza politica din Romania se apropie de final, citeaza Mediafax.
Cu acest prilej, intr-un interviu acordat AGERPRES vorbeste, printre altele despre originea ideii de a tipari colectia "Biblioteca pentru toti", editata de Jurnalul National impreuna cu Editura Litera. Puteti citi in continuare partea a III-a a interviului acordat AGERPRES.
Cu acest prilej, intr-un interviu acordat AGERPRES vorbeste, printre altele, despre ce inseamna pentru el televiziunea. Tuca marturiseste ca are aceleasi aripi, dar alt zbor, intr-o lume in care sunt din ce in ce mai multi sobolani si din ce in ce mai putini vulturi.
Cu acest prilej, intr-un interviu acordat AGERPRES, el vorbeste de inceputurile sale in presa scrisa si televiziune, dar si despre presa de azi aflata intr-o stare de decimare totala. Puteti citi in continuare prima parte a interviului acordat AGERPRES. ... Aproape jumatate din viata ati trait in presa.
Romania este printre tarile est europene care ar putea da faliment in urmatorii 2-3 ani, sustine Kenneth Rogoff, profesor la Harvard si fost economist-sef la FMI.
INTERVIU LA "DUPA 20 DE ANI" Romanii care vor circula pe autostrada Comarnic-Brasov (58 km), care urmeaza sa fie realizata prin concesiune, vor plati o taxa de autostrada fie prin trimiterea unui SMS, fie prin achizitia unui cod de bare sau a unei viniete din benzinarii, asa cum in prezent soferii isi cumpara rovinieta pentru circulatia pe drumurile nationale.
Ziarul Financiar informeaza : ... care a blocat expansiunea in Romania in 2009, concediat (Autori: Adrian Seceleanu , Vlad Popescu - Mediafax) Gigantii Google si Facebook - noile staruri ale industriei online - au accelerat in ultimii ani declinul Yahoo!
Lucreaza de 18 ani in industria tutunului A refuzat sa fie purtatorul de cuvant al lui Victor Ciorbea pentru ca nu-i placeau unii ministri Gilda Lazar este unul dintre cei mai vechi si cunoscuti specialisti in comunicare corporatista din Romania.
Dar mai cu seama, am aflat care este reteta de viata lunga a domnului academician Constantin Popa, salvator de vieti, creator de institut, aducator de tehnologii revolutionare in tara. ... - Domnule academician, ce este mai important in organismul omului: ... Creierul se autoprogrameaza secvential in acelasi minut de mai multe ori.
Spuneati ca sunteti convins ca USL va castiga alegerile in 2012. Cum se face ca nu ii convingeti pe o parte din primarii PSD si chiar pe unii senatori, pentru ca recent au mai plecat catre putere, in special catre UNPR?
Voi sunteti cei care ati oferit un vehicul minunat lumii occidentale (limba latina)", spune Miceal Ledwight intr-un interviu acordat la TVR Cluj. Papa Ioan Paul al II-lea a spus, cu ocazia vizitei in Romania, din anul 1999, ca Romania este "Gradina Maicii Domnului"?
Intr-un interviu acordat postului de televiziune TVR Cluj, in decembrie 2012, Miceal Ledwith, fost consilier al Papei Ioan Paul al II-lea (foto), unul din oamenii care au avut acces la cei 230 de kilometri de rafturi cu carti din arhiva bibliotecii Vaticanului si fost membru al Comisiei Teologice Internationale, a facut o declaratie socanta:
FARCAS) In 2010, in best-seller-ul ei: ... In 2012, la o reuniune cu usile inchise, la care participau doar 35 de invitati, gazduita de Center for American Progress (CAP) - o comisie de experti din Washington - Kean a prezentat o informare legata de aceasta propunere.
Cine crede in OZN-uri? ... FARCAS) Revista New York Magazine, din 20 martie 2018 a publicat un amplu grupaj de materiale intitulat MOTIVE CA SA CREDEM, cu referire la recentele dezvaluiri privind interesul militarilor in fenomenul OZN.
google-analytics.com